K A E S T H E T I C S
Начало

За Нас

Процедури

Блог

Контакти

+359 888 017 111

бул. Цар Борис III Обединител 161 ет. 3

info@k-aesthetics.bg

Инфузионни Терапии

Ние от K AESTHETICS предлагаме широк спектър от възможности за нашите пациенти, в зависимост от техните нужди и цели. В името на естествената красота, прилагаме най-иновативните решения на медицината и технологиите. 
Какво представляват интравенозните миксове на К AESTHETICS?

Инфузионни Терапии | K AESTHETICSИнтравенозната инфузия /терапия/  е приложение на витамини, минерали, антиоксиданти и нутриенти директно в кръвния поток през венозен източник. Този начин на приемането им заобикаля храносмилателната система и позволява най-бързата абсорбция на всички микроелементи във възможно най-високата им концентрация, в сравнение с конвенционалния перорален прием на таблетки. 

В К AESTHETICS всеки от нашите интравенозни блендове е внимателно селектиран за пациента след консултация с лекар, извършване на необходимите лабораторни изследвания и e оптимално дозиран за бързи и ефективни резултати.

За кого са подходящи K AESTHETICS IV инфузиите?

Независимо дали искате да постигнете бърза рехидратация и освежаване на организма в обедната почивка или да подобрите здравето и външния си вид с дългосрочен план, изготвен конкретно за Вас, нашите инфузии ще Ви осигурят

 • Укрепване на имунната система
 • Намаляване на стреса
 • Подобряване на концетрацията 
 • Подобряване на тена 
 • Повишено образуване на колаген 
 • Детокс 
 • Възвръщане на силите след боледуване 
 • Анти ейдж ефект 
 • Засилена регенерацията на тъканите
 • Повишен протеинов синтез в организма 
 • Рехидратация 
 • Коригиране на електролитния дисбаланс в организма 
 • Намаляване чувството на умора

Инфузиите са подходящи за лица над 18 години.

Колко продължава една инфузия и кога ще усетя ефекта й?

Инфузионни Терапии | K AESTHETICSИнтравенозните коктейли, съдържащи витамини, минерали, аминокиселини и микронутриенти се инфузират с контролирана скорост, като еднократна инфузия обикновено трае 30-45мин. 

Ефектът от нея до голяма степен зависи от причината за прилагането й, като в някои случаи той е почти мигновенен, /като миксовете “Hydrate IV” и „Detox IV/Detox Lux IV“/,  докато за установяването на ефект при друг тип инфузии това може да отнеме 3-10 последователни процедури. 

K AESTHETICS  IV  инфузии

 1. Hydrate  IV - Интравенозен микс, чиято цел е да хидратира, ревитализира, попълни липсите на микроелементи, витамини и минерали.
 2. Detox IV / Detox Lux IV - Специално създаден интравенозен микс  за бързо подобряване на общото състояние чрез комбинация от антиоксиданти, нутриенти, минерали и витамини с цел премахване на токсините, бърза рехидратация, облекчаване на главоболието и ускоряване на метаболизма.
 3. Аnti Age  IV - Интравенозна терапия, обогатена с високи дози витамини и антиоксиданти, предназначена за стимулиране синтеза на колаген, детоксикиране на кожата, предпазване от действието на свободните радикали, предотвратяване на оксидативния стрес и регулиране продукцията на меланин.
 4. Beauty IV - Създаден за хората, които искат да изглеждат и да се чувстват добре. Комбинацията от антиоксиданти и витамини ще се погрижи кожата ви да изглежда по-хидратирана от всякога, с по-равномерен и сияен тен, както и да стимулира производството на колаген. 
 5. Immunoboost IV - Подходяща целогодишно, терапията е предназначена за повишаване на имунитета и защитните сили на организма. Създадена не само за предпазване от негативните фактори, които влияят върху имунната ни система, но и за по-бързо възстановяване след общо неразположение и ревитализация на клетките.
 6. INDIVIDUAL  IV - Инфузионна терапия, индивидуално изготвена за вас, съобразена с вашите нужди и цели. След консултация с лекар и извършване на необходимите  тестове, ще бъде предложен интравенозен микс, внимателно селектиран и оптимално дозиран за бързи и ефективни резултати.

Какво да очакваме при първо посещение?

 1. Въпросник. Попълването на въпросник е първата стъпка за всеки клиент, който желае да започне инфузионна терапия в K AESTHETICS.
 2. Консултация. Всеки клиент бива консултиран с нашия лекар и най-подходящата за него и неговите цели инфузия е избрана съобразно нуждите му.
 3. Стартиране на инфузията. Подготвяне на клиента в удобно за него положение и поставяне на периферен венозен източник.
 4. Вашето време за релакс. По време на инфузията при необходимост, персоналът на клиниката остава на ваше разположение, но това е вашето време за релакс и обновяване.
 5. До следващия път. След като инфузията е приключила можете да продължите с деня си пълноценно,обновени и без лимитации.

За да Ви е полезен и за да Ви предложи най-подходящите според нуждите и предпочитанията Ви стоки/услуги, като Ви спести в максимална степен време за търсене, този сайт използва бисквитки. Научете повече