K A E S T H E T I C S
Начало

За Нас

Процедури

Блог

Контакти

+359 888 017 111

бул. Цар Борис III Обединител 161 ет. 3

info@k-aesthetics.bg

Лазерна епилация

ALMA LASER

Премахването на нежеланото окосмяване е вечен проблем, а перманентната епилация е изключително предизвикателство. Независимо дали кожата ви е светла, тъмна или с тен, дали имате по-плътни или по-тънки косми, със SOPRANO Titanium за епилация се постигат дълготрайни резултати, с безопасни, бързи и безболезнени резултати.
Благодарение на своята 4 cm2 работна площ и усъвършенствана охлаждаща система, процедурите със SOPRANO Titanium са много по-бързи и безболезнени– отлично решение за пациент и практикуващ.

Soprano Titanium събира трите най-ефективни дължини на вълната (Alexandrit – 755; Diod – 810; Nd:YAG – 1064) в един иновативен накрайник, който едновременно е насочен към различни дълбочини в тъканите, както и към различни анатомични структури в рамките на космения фоликул. Комбинирайки нивата на поглъщане и проникване на три дължини на вълната, заедно с оптимално покритие на зоната и комфорт, Soprano Titanium се отличава с изключителен профил на безопасност и ефективност.

Иновации в лазерната епилация:

 • 3D технология с оптимален спектър на действие - 3 те най-ефективни дължини на вълната за епилация, всяка таргетираща    различни структури на космения фоликул, за оптимално покритие
 • ICE PLUS постоянно охлаждаща система - Максимален комфорт по време на процедурата
 • Quatro - голяма (4 см2) работна площ на апликатора


Предимства на лазерна епилация със Soprano Titanium

 • Без болка – процедурата е безболезнена
 • Бърза и безопасна – процедурите са много бързи, дори и при големи зони, с клинично доказана ефективност.
 • За всички фототипове, дори и кожа с тен (I-VI) - Ефективни резултати за светли, по-фини, тъмни косми, включително и кожа с тен
 • Голямо работно поле от 4 см2 - Намалява времето за третиране на зона на половина
 • Подходяща за всяка зона на тялото - Включително труднодостъпни и деликатни области като: уши, врат и интим
 • Два конектора 
 • 365 дни в годината -  Процедурите се извършват целогодишно


За технологията:
Soprano Titanium съчетава изключителната 3D технология с трите най-ефективни дължини на вълната на лазера, в един единствен апликатор, едновременно насочени към различни дълбочини и анатомични структури в рамките на космения фоликул. Чрез комбиниране на абсорбцията и проникването на различните дължини на вълната, оптималното покритие и максималния комфорт, Soprano Titanium е най-безопасното и ефективно решение за лазерна епилация до момента.

В три дълбочини едновременно (3D) и 40% по-бързо (Quattro)

С този изключителен апликатор с голяма 4 см2 работна площ и съчетание от три дължини на вълната, гарантира оптимално покритие на зоните и значително по-кратко време на процедурите. С Quattro епилацията е бърза, ефективна и комфортна при всеки тип косъм и кожа.

Лазерна епилация | Ние от K AESTHETICS намерихме рецептата и нямаме търпение да я споделим с клиентите си. | K AESTHETICS

 

Diode Laser ALEX 755NM

Мощна абсорбация, комбинирана с постоянно охлаждане, голямо покритие на зона на третиране, комфорт и лесна поддръжка, позволява третирането на широк спектър от различни видове косми и цветове, особено бели и тънки косми.

 

SPEED 810

Правете повече процедури за по-кратко време, чрез голямото покритие на апликатора. Третирайте големи зони по-бързо, докато предоставяте на пациентите безопасно и много ефективна процедура за премахване на косми.

 

DIODE LASER YAG 1064

Апликатора YAG 1064 използва диодно базиран лазер на ND:YAG дължина на вълната, позволявайки умерена абсорбация на енергия от хромофора на меланина и е оптимално подходящ за пациенти с по-тъмен тен на кожата.

 

Trio

THREE IN ONE

Този апликатор позволява отпускането на три различни и ефективни дължини на вълни едновременно. С големината на работно поле от 2 см2, едновременно таргетира различни дълбочини на кожата и анатомичната структура на космения фоликул, повишавайки ефекта на процедурите.

 

Continuous Contact Cooling

Ice Plus

ICE Plus е усъвършенствана технология, която продължително изстудява кожата и поддържа една и съща температура през цялата процедура. ICE Plus намалява епидермалния риск, докато запазва топлината в дермиса, където космените фоликули биват третирани. Температурата се запазва една и съща, което спомага за по-добри ефекти от диодния лазер. Пациентите могат да се насладят на безболезнена, хладка и комфортна процедура.

За да Ви е полезен и за да Ви предложи най-подходящите според нуждите и предпочитанията Ви стоки/услуги, като Ви спести в максимална степен време за търсене, този сайт използва бисквитки. Научете повече