K A E S T H E T I C S
Начало

За Нас

Процедури

Блог

Контакти

+359 888 017 111

бул. Цар Борис III Обединител 161 ет. 3

info@k-aesthetics.bg

Лазерно лечение на акне, белези от акне с Clear Skin Er.Glass 1540nm

Clear Skin крайник от платформата на Harmony XL Pro на  Alma Laser е иновативна технология, която комбинира неаблативен лазер с охлаждане и вакуум. Лечението с Clear Skin е насочено към подобряване на различни кожни състояния като основно се фокусира върху акне и белези от акне. 

КАК ПРОТИЧА ПРОЦЕДУРАТА - преди започване на процедурата третираната зона се почиства от грим и замърсявания. Новаторската лазерна технология, прониква дълбоко в кожата, като  унищожава трайно бактерията на акнето ( Cutibacterium acnes) и намалява производството на себум. Clear Skin на Harmony XL Pro е неаблативен лазер, което означава , че по никакъв начин не засяга или уврежда повърхността на кожата. С помощта на вакуум накрайникът още по- прецизно се обработват лезиите напълно безопасно, безболезнено, но ефективно. Освен , че повлиява и третира акнето, Clear Skin провокира производството на колаген от фибробластите и по този начин белезите от акне намаляват и се изглаждат.

ЕФЕКТ ОТ ПРОЦЕДУРАТА - заглаждане на тена и дълготрайни забележими резултати, намаляване на акне лезиите и ограничаване на разпространението на възпаление. Няма странични ефекти 

НЕОБХОДИМ БРОЙ ПРОЦЕДУРИ - предварителен преглед с лекар дерматолог ще даде насока за лечението и послседователността на посещенията и процедурите. 

КОГА НЕ СЕ ПРИЛАГА ПРОЦЕДУРАТА - при онкологични заболявания, автоимунни заболявания, фибрилитет, епилепсия, инфекциозни заболявания, употреба на ретинол и неговите производни, химичен пилинг, бременност и кърмене.

За да Ви е полезен и за да Ви предложи най-подходящите според нуждите и предпочитанията Ви стоки/услуги, като Ви спести в максимална степен време за търсене, този сайт използва бисквитки. Научете повече