K A E S T H E T I C S
Начало

За Нас

Процедури

Блог

Контакти

+359 888 017 111

бул. Цар Борис III Обединител 161 ет. 3

info@k-aesthetics.bg

Оформянето на скули с дермални филъри

Оформянето и дефинирането на скулите с дермални филъри е козметична процедура, насочена към подобряване на контура и изпъкналостта на скулите. Включва използването на пълнители на базата на хиалуронова киселина за придаване на обем и дефиниция на бузите, създавайки по-изваян и младежки вид.

По време на процедурата лекар специалист инжектира дермалния филър в определени зони на бузите, за да постигне желаната форма и контур.

Ето някои често използвани техники за оформяне на скули с дермални филъри:

  1. Проекция на скулите: Дермалните пълнители могат да бъдат стратегически инжектирани по протежение на скулите, за да се подобри тяхната проекция и да се създаде по-изразен и дефиниран външен вид. Това може да помогне за възстановяване на обема, загубен поради стареене или генетика, и да създаде по-младежки контур на лицето.
  2. Подмладяване на средната част на лицето: С напредването на възрастта бузите могат да загубят обем и да изглеждат "сплескани". Дермалните пълнители могат да се използват за възстановяване на обема в средната част на лицето, повдигане и подмладяване на бузите. Това може да доведе до по-повдигнат и дефиниран вид на скулите.
  3. Контуриране и дефиниране: Филърите могат да се използват за контуриране и дефиниране на скулите, създавайки по-изваян и изсечен вид. Чрез стратегическо инжектиране на филъра в определени зони, като например по дължината на зигоматичната дъга или страничните бузи, скулите могат да бъдат подобрени и може да се постигне повече дефиниция.

Оформянето на скули с дермални филъри резултатите са незабавни и обикновено е необходимо минимално време за престой. Продължителността на ефектите варира в зависимост от фактори като вида на използвания филър и метаболизма на индивида, но обикновено резултатите продължават няколко месеца.

За да Ви е полезен и за да Ви предложи най-подходящите според нуждите и предпочитанията Ви стоки/услуги, като Ви спести в максимална степен време за търсене, този сайт използва бисквитки. Научете повече