K A E S T H E T I C S
Начало

За Нас

Процедури

Блог

Контакти

+359 888 017 111

бул. Цар Борис III Обединител 161 ет. 3

info@k-aesthetics.bg

Уголемяване на брадичката с дермални филъри

Уголемяването на брадичката с дермални филъри е козметична процедура, която включва използването на филъри на основата на хиалуронова киселина за подобряване на формата и контура на брадичката.

По време на процедурата лекар специалист инжектира дермалния филър в определени зони на брадичката, за да постигне желаната форма и изпъкналост. Филърът придава обем и дефиниция на брадичката, спомагайки за създаването на по-балансиран и хармоничен профил на лицето.

 

Ето някои често използвани техники за оформяне на брадичката с дермални филъри:

  • Проекция на брадичката: Дермалните пълнители могат да се използват за подобряване на проекцията или изпъкването на брадичката напред. Чрез инжектиране на пълнителя по протежение на централната част на брадичката, той може да създаде по-дефинирана и изпъкнала брадичка, подобрявайки профила на лицето.
  • Симетрия на брадичката: Ако има забележима асиметрия или неравности в брадичката, могат да се използват дермални филъри за възстановяване на баланса и постигане на по-симетричен вид. Филърът се инжектира стратегически, за да коригира всички дисбаланси и да създаде хармонична форма на брадичката.
  • Контуриране на брадичката: Филърите могат да се използват за подобряване на контура и дефиницията на брадичката. Чрез инжектиране на филъра по линията на челюстта или границите на брадичката, той може да създаде по-изваяна и изискана форма на брадичката.

 

Оформянето на брадичката с дермални филъри обикновено е бърза процедура, извършвана в кабинета с минимален дискомфорт. Резултатите са незабавни и обикновено не се изисква почти никакво време за престой. Продължителността на ефектите варира в зависимост от фактори като вида на използвания филър и метаболизма на индивида, но обикновено резултатите продължават няколко месеца.

Както при всяка козметична процедура, има рискове и потенциални странични ефекти, свързани с оформянето на брадичката с помощта на дермални пълнители, като подуване, синини, зачервяване или в редки случаи инфекция или алергични реакции.
 

За да Ви е полезен и за да Ви предложи най-подходящите според нуждите и предпочитанията Ви стоки/услуги, като Ви спести в максимална степен време за търсене, този сайт използва бисквитки. Научете повече