K A E S T H E T I C S
Начало

За Нас

Процедури

Блог

Контакти

+359 888 017 111

бул. Цар Борис III Обединител 161 ет. 3

info@k-aesthetics.bg

Процедура с филъри

Оформянето на устни с филъри е популярна козметична процедура, която включва използването на дермални филъри за подобряване на размера, формата и контура на устните. Обикновено се извършва от дерматолози, пластични хирурзи или други квалифицирани здравни специалисти.

По време на процедурата се инжектира филър на базата на хиалуронова киселина в определени зони на устните за постигане на желаната форма и обем. Хиалуроновата киселина е естествено срещащо се вещество в тялото, което помага да се задържи влагата и да се придаде плътност на кожата.

Ето някои често използвани техники за оформяне на устни с филъри:

  • Уголемяване на устни: Филърите могат да се използват за увеличаване на размера и обема на устните, създавайки по-плътен вид.
  • Контуриране на устни: Филърите могат да се използват за подобряване на границата на устните и създаване на по-дефинирани контури.
  • Подобряване на лъка на Купидон: Лъкът на Купидон е двойната извивка в центъра на горната устна. Пълнителите могат да се използват за подобряване на изпъкналостта и дефиницията на лъка на Купидон, създавайки по-естетически приятна форма.
  • Корекция на асиметрията на устните: Ако има забележима асиметрия между горната и долната устна, могат да се използват филъри за възстановяване на баланса и постигане на по-симетричен вид.
  • Хидратиране и изглаждане: Филърите могат да се използват и за подобряване на хидратацията на устните и намаляване на появата на фини линии и бръчки върху и около устните. Филърът добавя влага и обем на устните, придавайки им по-гладък и по-младежки вид.

Оформянето на устни с филъри е минимално инвазивна процедура, която обикновено изисква малко или никакво време за престой. Резултатите са незабавни, въпреки че може да има първоначално подуване и синини, които отшумяват в рамките на няколко дни. Продължителността на ефектите варира в зависимост от фактори като вида на използвания филър и метаболизма на индивида, но обикновено резултатите продължават няколко месеца.

Както при всяка козметична процедура, има рискове и потенциални странични ефекти, свързани с оформянето на устни с помощта на филъри, като подуване, синини, зачервяване и в редки случаи инфекция или алергични реакции.
 

За да Ви е полезен и за да Ви предложи най-подходящите според нуждите и предпочитанията Ви стоки/услуги, като Ви спести в максимална степен време за търсене, този сайт използва бисквитки. Научете повече