K A E S T H E T I C S
Начало

За Нас

Процедури

Блог

Контакти

+359 888 017 111

бул. Цар Борис III Обединител 161 ет. 3

info@k-aesthetics.bg

Лазерно подмладяване на кожата / Неаблативен лазерен лифтинг Clear Lift QS 1064

Clear Lift накрайникът от платформата на Alma Laser - Harmony XL Pro е инфрачервен лазер за лазерно подмладяване, изглаждане текстурата на кожата, изравняване на тена. Процедурата стимулира производството на нов колаген в кожата без да уврежда епидермиса. Абсолютно безболезнена, бърза и ефективна. 

Clear Lift отлично се комбинира с други апаратни и инжекционни процедури, не се налага ограничение в социалния живот на пациента. 

КАК ПРОТИЧА ПРОЦЕДУРАТА? Преди стартирането на процедурата се почиства третираната зона от грим и замърсявания. Същинската процедура е с продължителност от 25-30 мин, която е абсолютно безболезнена и приятна за пациента. Clear Lift излъчва къси пулсове от светлина, които проникват в различните кожни слоеве и стимулират синтеза на колаген и еластин във фибробластите, отстраняват нежеланите пигментации, изравняват тена и повлияват размера на порите. 

ЕФЕКТ ОТ ПРОЦЕДУРАТА - кожата е видимо по свежа, бляскава и подмладена. Малките и фини линии и бръчки се заличават и изглаждат. Кожата е по- млада, здрава и еластична. 

НЕОБХОДИМ БРОЙ ПРОЦЕДУРИ -препоръчителният брой процедури е 4 в интервал от 2 седмици.

КОГА НЕ СЕ ПРИЛАГА ПРОЦЕДУРАТА -при онкологични заболявания, автоимунни заболявания, фибрилитет, епилепсия, инфекциозни заболявания, употреба на ретинол и неговите производни, химичен пилинг, бременност и кърмене.

За да Ви е полезен и за да Ви предложи най-подходящите според нуждите и предпочитанията Ви стоки/услуги, като Ви спести в максимална степен време за търсене, този сайт използва бисквитки. Научете повече