K A E S T H E T I C S
Начало

За Нас

Процедури

Блог

Контакти

+359 888 017 111

бул. Цар Борис III Обединител 161 ет. 3

info@k-aesthetics.bg

Какво е BodyFX?

BodyFX е дълготрайно и неинвазивно решение за моделиране на тялото. BodyFX е идеалното решение за премахване на целулит, паласки, корем и нежелани мазнини по тялото.

 

Как работи BodyFX?

BodyFX използва комбинация от различни клинично доказани методи - вакуум масаж, радиочестота и електропореза. Вакуум масажа се прилага с цел максимална дълбочина на третиране, радиочестотата загрява тъканите, което води до предизвикване на апоптоза-клетъчна смърт на мастните клетки. За засилване на ефекта се прилага наносекунден високо волтен импулс (електропореза).

 

БОЛИ ЛИ?

Повечето хора определят Body FX за удобен. По време на процедурата можете да очаквате затопляне на вашата кожата и нежното усещане за дърпане, докато радиочестота и вакуумна работят в желаните зони.

 

Колко сесии се препоръчват?

Процедурите с ВodyFX са персонализирани и пригодени за справяне с вашите специфични нужди. Препоръчват се седмични сесии за период от осем седмици постепенно. Подобренията в третираната зона могат да се забележат след първите няколко сесии. Повърхността на кожата се чувства по-гладка и по-мека незабавно.

За да Ви е полезен и за да Ви предложи най-подходящите според нуждите и предпочитанията Ви стоки/услуги, като Ви спести в максимална степен време за търсене, този сайт използва бисквитки. Научете повече