K A E S T H E T I C S
Начало

За Нас

Процедури

Блог

Контакти

+359 888 017 111

бул. Цар Борис III Обединител 161 ет. 3

info@k-aesthetics.bg

Апарати, с които работим

ALMA Laser

Премахването на нежеланото окосмяване е вечен проблем, а перманентната епилация е изключително предизвикателство. Независимо дали кожата ви е светла, тъмна или с тен, дали имате по-плътни или по-тънки косми, със Soprano Titanium за епилация се постигат дълготрайни резултати, с безопасни, бързи и безболезнени резултати.

Soprano Titanium събира трите най-ефективни дължини на вълната (Alexandrit – 755; Diod – 810; Nd:YAG – 1064) в един иновативен накрайник, който едновременно е насочен към различни дълбочини в тъканите, както и към различни анатомични структури в рамките на космения фоликул. Комбинирайки нивата на поглъщане и проникване на три дължини на вълната, заедно с оптимално покритие на зоната и комфорт, Soprano Titanium се отличава с изключителен профил на безопасност и ефективност.

Harmony XL Pro е платформа на ALMA Laser , която комбинира в себе си високо качествени лазерни накрайници, чрез които се третират проблеми свързани с стареененто на кожата, пигментация, акне и белези от акне, микози,татуировки, избистряна на тена, регулиране на омазняването на кожата и размера на порите.

ClearLift  е фракселен неаблативен Q-swiched лазер. Високоефективн и мощен помощник в борбата със стареенето. Процедурата ClearLift e златен стандарт в подмладяването, с бързи и видими резултати, без болка и домашен престой. Чрез процедурата се стимулира производството на колаген , корегира се овала, намаляват се кожните линии и бръчки, избистря се тена, намалява пигментацията. Резултатите се видими веднага след процедурата, но пълният потенциал от нея е след 2-3 седмици. Необходими са последователни 3-4 процедури през интервал от 2 седмици. 

ClearSkin е неаблативен лазер комбиниран с мигновенно охлаждане на третираната зона. Златен стандарт в борбата с акнето и безелизте от акне. Процедурата е безболезнена, без нарушаване цялостта на кожата, без въззстановителен период и дискомфорт. С помощта на ClearSkin се унищожава акне бактериатя, намалява се себумната серкреция, лекуват се основните причини за появята на акне. Използването на вакуум позволява локано приложение и третиране на учатъци с възплалителни единици. Използвайки ClearSkin стимулираме производството на колаген и постигаме заглаждане на релефа на кожата, подмладяване, заличаване на белези.

Acne 420 - Лечение на акне. С помощта на синята светнине се унищожава бактерията причинител на акне - Propionibacterium acnes. Лазерното лечени дава много добри резултати, както индивидуално, така и в комбинация с други методи на лечение. 

DyeVL - Процедура, която третира съдови и пигментни лезии по кожата.  Неинвазивно лечение за премахване на зачервявания и раздразнения по лицето, акне-розацея, повърхностни съдови лезии. 

EMTONE   

Emtone е единственият апарат, който използва революционна комбинация от две доказани технологии - монополярна радиочестота и акустична вълна и третира всичките 5 причинители на целулит.

  1. Уголемени мастни депа
  2. Увредени колагенови влакна
  3. Загуба на еластичност
  4. Затруднен кръвоток
  5. Натрупване на метаболитни отпадъци       

 

FORMA RF апарат

FORMA помага за лифтиране на лицето, както и за изглаждане на бръчки и фини линии. FORMA работи с двуполюсна радиочестота, която прониква в кожата в дълбочина. По този начин дълбоките слоеве на тъканта се затоплят, като тази топлина стимулира естествения синтез на нов колаген. Използваната радиочестотна енергия (RF) е с вградени предпазни датчици, за да се осигури оптимално и безопасно свиване в дълбоките слоеве на кожата. С тази технология постигате по-млада, стегната и гладка кожа на лицето. FORMA е подходяща за всички типове кожа. Тя е любима процедура на хората, които търсят естествен подход за подмладяване на кожата без разрези или убождания.

 

HYDRAFACIAL 

Апаратът HYDRAFACIAL 2.0 работи с уникална патентована технология - Vortex. Тя представлява завихряне на въздух и серум, с помощта на лек вакуум. По този начин замърсяванията се засмукват и порите се почистват в дълбочина. Благодарение на серумите, използвани в процедурата, кожата се насища с полезни био съставки и антиоксиданти. 

 

LUMECA апарат

IPL означава интензивна импулсна светлина и това е технология, която обикновено се използва за различни лечения на кожата, включително епилация, фотоподмладяване и лечение на проблеми с пигментацията като слънчеви петна и лунички. IPL устройствата излъчват широкоспектърни светлинни импулси, които са насочени към специфични хромофори в кожата, като меланин (пигмент) или хемоглобин (кръвоносни съдове).

Принципът зад IPL е селективна фототермолиза. Това включва доставяне на контролирани светлинни импулси със специфични дължини на вълната към кожата, които се абсорбират от целевите хромофори. Абсорбираната светлинна енергия се преобразува в топлина, което води до разрушаване или коагулация на специфичните целеви структури, като космени фоликули или пигментирани клетки. При процедури за фотоподмладяване, IPL е насочен към излишния меланин или хемоглобин в кожата, намалявайки появата на проблеми с пигментацията или кръвоносни съдове.

 

MORPHEUS8 апарат

Morpheus8 е минимално инвазивна естетична процедура, която комбинира радиочестотна (RF) технология и микроигли. Използва се за подмладяване и стягане на кожата, както и за лечение на различни кожни проблеми, като бръчки, белези от акне и неравна текстура.

Апаратът се състои се от ръчно устройство, което съдържа матрица от малки микроигли и компоненти, излъчващи радиочестотна енергия.

По време на процедурата Morpheus8 микроиглите проникват в повърхността на кожата, доставяйки радиочестотна енергия до по-дълбоките слоеве на кожата. Тази комбинация от микроигли и радиочестотна енергия стимулира производството на колаген, предизвиква ремоделиране на кожата и насърчава цялостното стягане и подмладяване на кожата.

Апаратът Morpheus8 осигурява прецизен контрол върху дълбочината на проникване на иглата и интензитета на радиочестотната енергия, което позволява персонализирано лечение въз основа на състоянието на кожата на пациента и желания резултат. Процедурата обикновено се извършва под локална анестезия или локален обезболяващ крем, за да се сведе до минимум всеки дискомфорт.

 

За да Ви е полезен и за да Ви предложи най-подходящите според нуждите и предпочитанията Ви стоки/услуги, като Ви спести в максимална степен време за търсене, този сайт използва бисквитки. Научете повече