K A E S T H E T I C S
Начало

За Нас

Процедури

Блог

Контакти

+359 888 017 111

бул. Цар Борис III Обединител 161 ет. 3

info@k-aesthetics.bg

Монополярна радиочестота и акустична вълна

Emtone е единственият апарат, който използва революционна комбинация от две доказани технологии - монополярна радиочестота и акустична вълна и третира всичките 5 причинители на целулит.

  1. Уголемени мастни депа
  2. Увредени колагенови влакна
  3. Загуба на еластичност
  4. Затруднен кръвоток
  5. Натрупване на метаболитни отпадъци

Emtone процедурите са подходящи за всички, които търсят неинвазивно намаляване на целулита, стягане на кожата и подобряване на нейния вид. Няма възрастови или сезонни ограничения за извършване на процедурите. Терапията е напълно безопасна, извършва се в легнало положение и наподобява масаж с топли камъни, допълнен от интензивни механични вибрации. Усеща се леко загряване в третираната зона.

Зоните, които се третират са - бедра, седалище, горна част на ръцете, корем, паласки.

Продължителността на процедурата е около 20 минути, като зависи от избраната зона. Броят на процедурите е индивидуален и съобразен изцяло с терапевтичния план на клиента. Препоръчват се между 4 и 8 процедури, извършени през седмица. Резултати се виждат още след първата процедура и стават все по-видими за няколко седмици. Липсва възстановителен период, което позволява безпроблемното връщане към нормалното ежедневие.

Emtone може да се съчетава без проблем с други процедури за ремоделиране на тяло.

За да Ви е полезен и за да Ви предложи най-подходящите според нуждите и предпочитанията Ви стоки/услуги, като Ви спести в максимална степен време за търсене, този сайт използва бисквитки. Научете повече