K A E S T H E T I C S
Начало

За Нас

Процедури

Блог

Контакти

+359 888 017 111

бул. Цар Борис III Обединител 161 ет. 3

info@k-aesthetics.bg

Хидратиране и подмладяване

Скинбустерите са вид козметично инжекционно лечение, което има за цел да хидратира и подмлади кожата. Те обикновено включват инжектиране на продукти на базата на хиалуронова киселина в кожата за подобряване на нейната текстура, еластичност и цялостен вид.

Хиалуроновата киселина е естествено срещащо се вещество в тялото, което помага да се поддържа хидратацията и обема на кожата. Скинбустърите, съдържащи хиалуронова киселина, са формулирани с по-ниска концентрация и по-течна консистенция в сравнение с традиционните дермални филъри. Това позволява по-равномерно и широко разпределение на продукта в кожата.

Инжекциите обикновено се извършват с фина игла или канюла, като хиалуроновата киселина се доставя в средните до дълбоките слоеве на кожата. Този процес помага за попълване на влагата, повишаване на еластичността на кожата и подобряване на цялостното качество на кожата.

Skinboosters могат да предоставят няколко предимства, включително:

  • Хидратация: Хиалуроновата киселина привлича и задържа вода, като спомага за хидратирането на кожата отвътре. Това може да подобри плътността на кожата и да намали сухотата.
  • Подобрена текстура на кожата: Skinboosters могат да помогнат за подобряване на текстурата и гладкостта на кожата, правейки я да изглежда по-еластична и фина.
  • Подобрена еластичност: Чрез стимулиране на производството на колаген, скинбустерите могат да подобрят еластичността и стегнатостта на кожата.


Намалени фини линии: Skinboosters могат да помогнат за намаляване на появата на фини линии и бръчки, особено тези, причинени от дехидратация и загуба на еластичност на кожата.

Цялостно подмладяване на кожата: Редовните процедури със скинбустери могат да доведат до цялостно подмладяване на кожата, водещо до по-сияен и младежки вид.

Ефектите от скинбустерите могат да варират в зависимост от индивида и конкретния използван продукт. Резултатите обикновено се виждат постепенно с течение на времето, тъй като хиалуроновата киселина стимулира производството на колаген и подобрява хидратацията на кожата.

За да Ви е полезен и за да Ви предложи най-подходящите според нуждите и предпочитанията Ви стоки/услуги, като Ви спести в максимална степен време за търсене, този сайт използва бисквитки. Научете повече