K A E S T H E T I C S
Начало

За Нас

Процедури

Блог

Контакти

+359 888 017 111

бул. Цар Борис III Обединител 161 ет. 3

info@k-aesthetics.bg

Фракционирана радиочестота, ремоделираща лицето

Morpheus8 представлява фракционирана радиочестота, която ремоделира и контурира лицето. Апаратът използва мини игли, които проникват в кожата в дълбочина от 2 до 5 мм, като радиочестотната енергия работи в дълбочина. По този начин повърхността на кожата остава напълно здрава. Това води до незабавно активиране на процес по регенериране на кожата и стимулиране на производството на колаген в дълбочина. Резултатът е напълно нова, по-млада, здрава, стегната и красива кожа.

Зоните, който могат да бъдат третирани, са лице, шия и деколте, както и части на тялото, в които има наличие на целулит. Бръчки, неравен тен и белези от акне също се повлияват добре от апарата.

Нужни са 3 процедури в рамките на 3 месеца за най-добри резултати. След това процедурата може да се повтори след около година.

Процедурата е подходяща за всеки фототип кожа, може да се съчетава и с други anti-age процедури и терапии.

След процедурата могат да се забележат микро лезии и леко зачервяване в третираната зона, което отшумява до седмица. Възстановителният период е много кратък, грим може да се постави ден-два след процедурата. Препоръчително е да се ползва добра слънцезащита с висок фактор всеки ден, да се овлажнява третираната зона и да не се излага на пряка слънчева светлина.

Morpheus8

Стандартният апликатор на Morpheus8 представлява комбинация от 24 броя тънки конусовидни игли, като за тяло се използват по-голям брой, в комбинация с мрежа от електроди.

За да Ви е полезен и за да Ви предложи най-подходящите според нуждите и предпочитанията Ви стоки/услуги, като Ви спести в максимална степен време за търсене, този сайт използва бисквитки. Научете повече