K A E S T H E T I C S
Начало

За Нас

Процедури

Блог

Контакти

+359 888 017 111

бул. Цар Борис III Обединител 161 ет. 3

info@k-aesthetics.bg

Безиглена мезотерапия

Неинвазивната мезотерапия, известна още като безиглена мезотерапия, е козметична процедура, която цели подмладяване на кожата и лечение на различни естетични проблеми без използването на игли или инжекции. Това е по-мека алтернатива на традиционната мезотерапия, която включва инжектиране на лекарства, витамини или други вещества директно в кожата с помощта на фини игли.

При неинвазивната мезотерапия се използва устройство за доставяне на активни съставки в кожата чрез техники като електропорация, сонофореза или йонофореза. Тези техники подобряват проникването на продуктите в по-дълбоките слоеве на кожата, без да пробиват кожната бариера. Активните съставки, използвани в неинвазивната мезотерапия, могат да включват витамини, минерали, антиоксиданти, хиалуронова киселина, пептиди и други вещества, подхранващи кожата.

Неинвазивната мезотерапия често се използва за подобряване на хидратацията на кожата, намаляване на появата на фини линии и бръчки, подобряване на тонуса и текстурата на кожата и справяне с други кожни проблеми.

В сравнение с традиционната мезотерапия, неинвазивната мезотерапия обикновено включва минимален дискомфорт, намален риск от странични ефекти и по-кратко време за възстановяване. Важно е обаче да се отбележи, че ефективността на неинвазивната мезотерапия може да варира в зависимост от индивидуалните фактори и конкретните използвани продукти.
 

За да Ви е полезен и за да Ви предложи най-подходящите според нуждите и предпочитанията Ви стоки/услуги, като Ви спести в максимална степен време за търсене, този сайт използва бисквитки. Научете повече