K A E S T H E T I C S
Начало

За Нас

Процедури

Блог

Контакти

+359 888 017 111

бул. Цар Борис III Обединител 161 ет. 3

info@k-aesthetics.bg

Какво означава HYDRAFACIAL

Hydrafacial 2.0 е популярна процедура за чиста, здрава и хидратирана кожа на лицето и тялото.

Процедурата помага за изглаждане на бръчките, редуцира петна, изравнява тена и прави кожата ни по-гладка, по-мека и по-младежка. Времетраенето на една процедура с HydraFacial 2.0  варира от 30 и 60 минути.

Стъпките са 3:

  1. Първата стъпка обединява почистване + пилинг.
  2. Втората стъпка е комбинация от екстракция + хидратиране.
  3. Третата и последна стъпка е  превенция + защита.

Hydrafacial 2.0 има три различни серии - Platinum, Deluxe и Базова - с различна продължителност и серуми. Идеята е процедурата да бъде персонализира така, че да удовлетвори нуждите на всеки тип кожа. 

 

Лимфен дренаж и водно микродермаабразио

Механичната лимфна терапия помага да се отстранят токсините от кожата. Премахването им е от изключителна важност, защото по този начин кожата придобива естествено здрав и сияещ вид. 

 

LED червена и синя светлина

LED терапията представлява прилагане на светлинна енергия върху кожата с терапевтична цел.Червенитe светлини се използват за подмладяване, регенериране и стягане на кожата. Сините светлини унищожават acne bacteria, която играе основна роля за възникването на по-голямата част от случаите на акне, успокоява кожата и има антисептично действие.

 

Съчетанието на  серуми, LED светлините, както и лимфния дренаж води до по-добри и дълготрайни резултати. 

Клинични проучвания показват, че процедурата е много добро допълнение към филъри, ботокс и лазерни терапии. Тя удължава ефекта от останалите процедури.

За да Ви е полезен и за да Ви предложи най-подходящите според нуждите и предпочитанията Ви стоки/услуги, като Ви спести в максимална степен време за търсене, този сайт използва бисквитки. Научете повече