K A E S T H E T I C S
Начало

За Нас

Процедури

Блог

Контакти

+359 888 017 111

бул. Цар Борис III Обединител 161 ет. 3

info@k-aesthetics.bg

Грижа за кожата

Нашата кожа може да загуби своята влага, еластичност, свежест и младост. Причините за тези негативни промени могат да са - възраст, тютюнопушене, умора, стрес, замърсяване и много други.

Подходяща процедура е инжекционната мезотерапия - коктейл от хиалуронова киселина, витамини, нуклеинови киелини,антиоксиданти, минерали и аминокиселини. Изследвания показват, че мезотерапията е ефективна за подобряване външния вид на кожата, включително за намаляване на бръчките, подобряване на елестичността и тонуса на кожата, както и за хидратацията и освежаването на тена. Тя възвръща свежестта, подобрява състоянието на кожата както на повърхността, така и в дълбочина. Друга полза от инжекционната мезотерапия е, че тя стимулира производството на колаген и еластин благодарение на включените в състава й вещества. Мезотерапиятасъщо е показана като ефективна за лечение на различни кожни състояния като - акне, пигментация, розацея и др. Активните съставки, внесени директно в кожата, могат да имат антибактериално и противовъзпалително действие, което помага за успокояване на състоянието и подобряване на кожния тонус.   Другата разновидност на мезотерапията е биоревитализацията, която представлява инжектиране на чиста хиалуронова киселина.

Мезотерапията е процедура подходяща за всеки тип кожа, бърза, ефикасна и целогодишна. Лесно се комбинира и с други процедури и терапии. Не се наблюдават негативни странични ефекти, защото хиалуроновата киселина е естествена субстанция за човешкия организъм. 

 

КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ОТ МЕЗОТЕРАПИЯТА?

Мезотерапията предлага множество ползи за кожата, които включват:

1. Хидратация: Инжектирането на хиалуронова киселина и други хидратиращи съставки директно в кожата подпомага нейната хидратация, като подобрява влагоудържащите способности на кожата и прави я по-сияйна и еластична.

2. Подобряване на тонуса и еластичността: Активните съставки в мезотерапията, като витамини и аминокиселини, могат да стимулират производството на колаген и еластин в кожата, което води до подобряване на нейния тонус и еластичност.

3. Намаляване на бръчки и фини линии: Мезотерапията може да намали видимостта на бръчки и фини линии чрез подхранване на кожата и стимулиране на клетъчната регенерация.

4. Освежаване на тена: Редовните процедури  мезотерапия могат да подобрят текстурата и равномерността на тена на кожата, като редуцират пигментацията.

5. Лечение на кожни проблеми: Мезотерапията може да бъде използвана за лечение на различни кожни проблеми, включително акне, пигментация, розацеа и себорейна кератоза, като подобрява здравето и външния вид на кожата.

6. Бързи резултати: Възможно е да се видят видими подобрения в кожата след само няколко процедури на мезотерапия, като това прави тази техника подходяща за пациенти, които търсят бързи и ефективни резултати.В крайна сметка, мезотерапията предоставя обширен подход към подмладяването и подобряването на здравето на кожата, като предлага резултати, които са видими и усещани от пациентите.

КАК ПРОТИЧА ПРОЦЕДУРАТА - ПРЕДИ И СЛЕД:

Преди започване на процедурата, зоната която ще се третира, се почиства и се нанася локална упойка. Инжектирането на хиалуроновата киселина се извършва от дерматолог. Резултатът от процедурата е активиране и засилване на метаболитните процеси, подобрява се кръвообращението и регенерацията на клетките. 

 

КОЛКО ЧЕСТО Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО ДА СЕ ИЗВЪРШВА ПРОЦЕДУРАТА?

Мезотерапия на зоната на лицето се извършва през 20 дни до месец. Първоначалният курс е три последователни процедури (всеки месец по една) и за да се запази и по-добри постигнатият резултат, се извършва поддържаща процедура на три месеца. 

За да Ви е полезен и за да Ви предложи най-подходящите според нуждите и предпочитанията Ви стоки/услуги, като Ви спести в максимална степен време за търсене, този сайт използва бисквитки. Научете повече